Overzicht cases
 
TOTEM: Totem is een online platform waarop je aan kunt geven wat je wensen zijn voor je eigen uitvaart, welke doorgestuurd worden naar je nabestaanden na je overlijden.

TOTEM is een online platform waar jij jouw uitvaartwensen in vast kan leggen, zodat nabestaanden niet met vragen achter gelaten worden. Het kan gebruikt worden door middel van zowel een app als een website. Door dit vast te leggen ervaart men een gevoel van rust en zekerheid. TOTEM draait namelijk vooral om de app. In de app zijn er een aantal zaken te vinden die een uitvaart regelen makkelijker kunnen maken.

De app biedt de volgende aspecten: 

Over mezelf:

Dit is een belangrijk punt in de app, omdat hiermee duidelijk wordt wie de persoon is die de wensen en behoeften invult. Alle basisgegevens van de gebruiker staan hierin plus de gegevens van de naasten die na het overlijden toegang krijgen tot informatie in de app. 

Wensen: 

Wat zijn de wensen van de gebruiker? Begraven of cremeren? Welke muziek moet er gedraaid worden of welke foto mag absoluut niet op het bidprentje? 

Herinneringen:

Welke herinneringen wil je achterlaten voor je dierbaren? Een korte brief, video- of spraakopname kan een grote betekenis hebben voor hen die je achterlaat. 

Gegevens:

De praktische gegevens zoals e-mail accounts, telefoon abonnementen, rekeningnummers etc. staan hierin beschreven zodat nabestaanden makkelijk alles kunnen regelen.